Instrucțiuni de cumpărare

Dacă ați ales rochia care vi se potriveste și doriți să o cumpărați, NU vă grăbiți să achitați. Plata se va face direct în contul mămicii lui Robert, din acest motiv actualizarea informației privind disponibilitatea rochiei se poate face cu întârzâiere. Astfel pentru a evita situațiile neplăcute în care rochia a fost deja achiziționată de către altcineva, vă rugăm să citiți cu atenție instrucțiunile de mai jos.

  1. Primul pas e să plasați o comanda pe acest site, alegând ca metodă de achitare ”Transfer pe contul Irinei Grabazei” și așteptați ca administratorul să revină cu un e-mail de confirmare a faptului că rochia este disponibilă și puteți să efectuați transferul*.
  2. Ulterior, după ce confirmați plata printr-un e-mail către alexandraputuntica0@gmail.com, datele dumneavoastră de contact vor fi transmise persoanei care a donat aceasta rochie, pentru a stabili o metodă de transmitere convenabilă ambelor părți.
*După ce primiți e-mailul de confirmare că puteți face transferul, este alocată o perioadă de 2 zile pentru a efectua achitarea și a transmite dovada plății. În așa mod în aceste 2 zile rochia va fi rezervată de către dumneavoastră și nu va fi oferită altcuiva. Dacă după două zile de la primirea confirmării de disponibilitate a rochie, nu a fost primită dovada achitării, rochia va fi din nou valabilă pentru ceilalți doritori.

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published