Cum funcționează

 • Instrucțiuni de cumpărare

  Dacă ați ales rochia care vi se potriveste și doriți să o cumpărați, NU vă grăbiți să achitați. Plata se va face direct în contul mămicii lui Robert, din acest motiv actualizarea informației privind disponibilitatea rochiei se poate face cu întârzâiere. Astfel pentru a evita situațiile neplăcute în care rochia a fost deja achiziționată de către altcineva, vă rugăm să citiți cu atenție instrucțiunile de mai jos.

  1. Primul pas e să plasați o comanda pe acest site, alegând ca metodă de achitare...
  1. Alte modalități de al ajuta pe Robert

   Dacă nu aveți nevoie de o rochie de mireasă, sau ați mai vrea să-l ajutați pe Robert și altcumva, vizitați pagina de Facebook ”Îngerii lui Robert” pentru ai cunoaște povestea mai bine.

   Poți ajuta aici:

   ❗️ https://www.gofundme.com/f/lifeforrobert

   🟡 Paypal: irina.grabazei@gmail.com

  2. Despre noi

   Suntem doi tineri care au hotărât să ajute la colectarea de fonduri. Am vrut să facem puțin mai mult pentru Robert, de aceea am venit cu așa o idee. Acest site a fost creat pentru a fi mai ușor, rapid și plăcut de a căuta viitoarea ta rochie de mireasă. Din acest motiv nu există un sistem de achitare integrat direct în acest site, dar acest lucru e făcut pentru ca bănuții să ajungă direct în contul mamei...
  3. Donez o rochie

   Pentru a plasa rochia dumneavoastră pe acest online shop, transmiteți un e-mail către alexandraputuntica0@gmail.com Detaliile care trebuie menționate sunt: una sau mai multe poze a produsului, țara în care sunteți dispuși să faceți livrare* și orice informație pe care o considerați necesară. Datele personale și de contact nu vor fi afișate pu..